✓ Producten incl. bijsluiter ✓ 24/7 begeleiding ✓ Levering binnen 24 uur ✓ Professionele docenten ✓ Award Winning
DE MEEST VERKOCHTE NAGELSTYLING OPLEIDING VAN NEDERLAND
[rev_slider ingredients]
rond1rond-2

CutiTreat - CUTICLE OILHét ‘medicijn’ bij overbelaste of beschadigde nagels na verwijdering van kunstnagels.
Dé nagel- en huidconditioner, verrijkt met heilzame organische oliën. CutiTreat is hierdoor rijk aan vitamines en mineralen. Herstelt, voedt en hydrateert nagels en huid, dit zorgt voor flexibiliteit en voorkomt uitdroging en inscheuren.
JuiceUp-HotoilJuiceUp geeft onmiddellijk herstel aan droge en overbelaste nagels, huid en haren, dankzij organische Jojoba-, Saffloer-, Druivenpit- en Abrikozenpitolie, vitamines en mineralen.
Discover the Indulge ingredients...

kelpkelp2
zeewierzeewier2
zeezoutzeezout
amandelamandel2
spierspirulina2


INDULGE IN STYLE

Heb jij al kennis gemaakt met de SPA collectie van Indulge? 

Vanaf nu zijn deze complete ‘treatments’ voor handen, voeten en lichaam ook in een aantrekkelijke promo kit verkrijgbaar.

De Indulge promo kits zijn verkrijgbaar in drie formaten. Zo zijn er de Indulge promo mini en medium kits, heel geschikt voor iedereen die de producten wil testen of als verkoop aan klanten. De Indulge promo pack bevat alles wat een salon nodig heeft om een goede start te maken voor complete SPA cosmetische hand- en voetverzorging. Geef je salon meer luxe en herbeleef ‘the basics’ met deze natuurlijke, organische ‘treatments’. Ben je toe aan een verwenning? Dan ben je toe aan Indulge!Relax, Refresh, Renew, feel Indulged