✓ Producten incl. bijsluiter ✓ 24/7 begeleiding ✓ Levering binnen 24 uur ✓ Professionele docenten ✓ Award Winning
DE MEEST VERKOCHTE NAGELSTYLING OPLEIDING VAN NEDERLAND
 

 

 

José
ONZE MISSIE:
Gedreven door passie en liefde voor alles wat met beauty en met name hand- en nagelverzorging te maken heeft, willen wij ook jou inspireren en ondersteunen om het beste uit jezelf te halen en een professional te worden en te blijven. Doen waar je van houd en waar je goed in bent is wat bijdraagt aan een gelukkig en succesvol leven. Doe wat je leuk vind dan hoef je nooit te werken!
 
TEGEN DE STROOM INGAAN IS DE ENIGE WEG NAAR DE BRON.
Met de ontwikkeling van het ‘new fashioned’ merk Nailit Products benaderen we de markt zoveel mogelijk vanuit zijwegen om zo de druk bewandelde hoofdweg te omzeilen. Dit geeft een nieuwe kijk op en nieuwe mogelijkheden in de branche die we ten volle willen benutten. Gelukkig heeft de beautybranche vele mogelijkheden.
Met Nailit Products richten we ons met name op een nieuwe en moderne manier van werken, zoals e-learning en online shopping, dit is helemaal anno nu en gericht op de toekomst. Wij begrijpen heel goed dat leren, werken en aankopen doen in een door jouw gekozen omgeving op een tijd die je zelf kiest prettig, stimulerend, drempelverlagend en voordeliger werkt. Dit willen wij stimuleren via deze website/shop, de Nailit’s NEWS infomail en onze social-media kanalen zoals, Facebook, Instagram, Twitter en YouTube. Hiervan zijn sommige nog in de ontwikkelingsfase, ‘KEEP IN TOUCH’ voor de laatste nieuwtjes! 
GROTE RESULTATEN HEBBEN GROTE AMBITIES NODIG.
Voor het bereiken van een professioneel niveau heb je de input van professionals nodig, maar ook alle andere input wordt bij Nailit Products gewaardeerd. Samenwerken met jou en alle collega’s in de beautybranche is wat wij willen. Hiervoor willen we alle lijnen zo kort mogelijk houden en streven we naar persoonlijk contact met iedereen die bij ons bedrijf betrokken is. Voel je welkom bij ons bedrijf en deel met ons wat er speelt in de markt, dan delen wij met jouw alles wat we te bieden hebben.